Dýňový cheesecake

Nechci přivolávat podzim, ráda bych si ještě užila trošku tepla a sluníčka, ale zahrádka už nám přináší krásné dýně, tak ať máte recept na dýňový cheesecake v záloze.
Ingredience/korpus
250g ovesných vloček
100g ovesného mléka
Postup: Ovesné vločky rozmixujeme a spojíme s mlékem. Namačkáme na dno vymazané formy a dáme péct do trouby na 10 minut při 170stupních.
Ingredience/dýňová vrstva
400g dýňového pyré
350g nízkotučného tvarohu
2 vejce
sladidlo - třtinový cukr nebo med
1 lžička skořice
1 lžička jedlé soli
2 lžičky kypřícího prášku
Postup: Vše smícháme do hladké směsi a vlijeme na těsto. Pečeme dále při 160stupních na cca 40-50 minut. Podáváme přelité datlovým sirupem a posypané dýňovými semínky.
A s láskou
Gábi v kuchyni ❤❤❤


 

Comments