Foukej, foukej, větříčku,
shoď mi jednu hruštičku.
Shoď mi jednu nebo dvě,
budou sladké obě dvě.
shoď mi jednu hruštičku.
Shoď mi jednu nebo dvě,
budou sladké obě dvě.
Hrušek plný instagram, tak tu přeci nemůže chybět. Navíc fazolové brownies milujeme a dlouho se v kuchyni neukázalo. Tak dnes v podobě bezlepkového chlebíčku.
Ingredience:
1 plechovka červených fazolí
50g kukuřičné mouky
50g máku
2 vejce
1 kypřící prášek do perníku - bezfosfátový
3 lžíce karobu
4 lžíce stévie
50g kukuřičné mouky
50g máku
2 vejce
1 kypřící prášek do perníku - bezfosfátový
3 lžíce karobu
4 lžíce stévie
100g nízkotučného tvarohu
100ml sójového mléka
3 menší hrušky
Postup: Nejprve propláchneme fazole vodou. Poté dáme fazole do misky a rozmixujeme s tvarohem, mlékem, stévií a vejci. V druhé misce smícháme mouku, mák, kypřící prášek, karob a vmícháme k první misce.
Vlijeme do silikonové formy a vložíme celé omyté hrušky do formy. Pečeme při 180 stupních 30 -45 minut. Hotový chlebíček jsem poprášila čokoládovým proteinem.
Postup: Nejprve propláchneme fazole vodou. Poté dáme fazole do misky a rozmixujeme s tvarohem, mlékem, stévií a vejci. V druhé misce smícháme mouku, mák, kypřící prášek, karob a vmícháme k první misce.
Vlijeme do silikonové formy a vložíme celé omyté hrušky do formy. Pečeme při 180 stupních 30 -45 minut. Hotový chlebíček jsem poprášila čokoládovým proteinem.
Comments
Post a Comment