Ananasový nepečený cheesecake

Ingredience/korpus
200g celozrnných kakaových sušenek
70g kokosového oleje

Ingredience/1.vrstva
250g nízkotučného tvarohu
100g chocotelly

 Ingredience/2.vrstva
500g polotučného tvarohu
50g medu

Ingredience/3.vrstva
250g anansu
60 ml vody
2 lžičky agaru
Dortová forma o velikosti  26 cm


Postup: Sušenky rozmixujeme, přidáme rozpuštěný olej a důkladně promícháme. Vzniklou směs natlačíme do formy vyložené pečícím papírem a dáme do lednice. Mezitím si připravíme tvarohové vrstvy. Do jedné misky dáme 250g tvarohu, přidáme chocotellu a důkladně promícháme. V druhé misce spojíme 500g tvarohu s medem. Na vychladlý základ natřeme vrstvu s chocotellou a poté vrstvu s tvarohem. Vložíme opět do lednice. Do kastrůlku dáme ananas, vodu a vaříme do změknutí. Poté ananas rozmixujeme, přidáme dvě lžičky agaru, důkladně promícháme a minutku povaříme. Necháme lehce vychladnout a nalijeme na tvarohovou vrstvu.
Hotový cheesecake necháme v lednici přes noc.
S láskou Gábi v kuchyni.❤❤❤

Comments