Liberec

První článek na téma cestování patří prvnímu výletu tohoto roku. Liberci. Druhý rokem tu slavíme výročí. Druhým rokem to tu milujeme.
Ubytování?
Grand Hotel imperial - moderní hotel s jedinečným designem. Různí architekti navrhli 20 originálních pokojů. Na každém pokoji je káva a čaj zdarma. V každé koupelně vířivá vana. Přímo v hotelu wellness není, ale můžete si objednat masáž na pokoj nebo si domluvit wellness v Pytloun travel hotelu. V prostorách hotelu je restaurace Zlatý kohout, kde si můžete dát romantickou večeři a cestou z restaurace si na recepci můžete zahrát kulečník nebo posedět na baru. Snídani formou bufetu si můžete přikoupit a ráno nechat poslat na pokoj. 
Pokoj 103 - 50 Shades of Grey
Pokoj Superior Double Deluxe
Restaurace Zlatý kohout
Kam zajít?
Tam prostě musíte. Topinka s avokádem, brunchová miska, kávový cheesecake, skvělý kafe.
Malá kavárna na kraji Liberce, kde mají mou nejoblíbenější slanou snídani. Vejce benedikt.
3. Kafe Kytka
Byli už jste v kavárně, která kvete? V Liberci přesně taková je. Sednete si mezi rozkvetlé květiny, kde to po nich i nádherně voní. Uprostřed toho Vám připraví i "kvetoucí" dortíky a kytičku si můžete koupit domů.
Milovníci humusu sem! Tohle je opravdu originál. Zazvoňte si na obsluhu a objednejte si vege burger, batátovou tortillu, falafel s hummusem, vareniky apod.
Výlety po okolí?
1. Přehrada Harcov
Znáte přehradu Harcov? Přiznám se, že já jsem jí neznala. Čeněk říkal, že tam musíme a já si říkala, co asi na takové přehradě uvidíme. Ale uvidíte. Navíc hráz Vás dovede pod les, kterým se můžete projít.

2. Ještěd
Ostuda ten kdo nebyl na Ještědu. My jsme sice vyjeli lanovkou, ale to jen proto, že byla totální zima. Venku jsme strávili asi 15 minut a rozmrzali jsme 4 hodiny.
S láskou Gábi a Čeněk.❤❤❤

Comments