Milý Ježíšku

ᴍɪʟý ᴊᴇžíšᴋᴜ,
vím, že jsem celý rok nebyla jen hodná.
Vím, že jsem občas náladová.
Vím, že málo odpočívám.
Vím, že bych se v mnoha věcech mohla polepšit, ale snažím se na sobě každý den pracovat.
Prosím tě letos jen o jedno přání. Zdraví mně a celé mé rodině.
Děkuji,
 Gábi...


Tradice je ovšem tradice a pod stromečkem si snad přeje alespoň jeden dárek každý.

Proto mám pro Vás pár tipů na Vánoční dárky pro každého.

1.Bewooden
Znáte beskydské dřevěné produkty značky bewooden? Tato firma si zakládá na ruční výrobě. Vše vytváří s láskou a s ohledem na životní prostředí. Dřevo získávají z nevyužitých kusů dřeva a odřezků z dílen.
Na jejich webu najdete plno originálních doplňků pro ženy, muže ale i děti. Například motýlky si můžete vybrat ve všech různých provedeních pánské, dámské i dětské a můžete si na ně dokonce nechat něco vygravírovat. Pokud si ovšem nevyberete nebo si nejste jistí s volbou toho správného dárku, zakupte dárkový poukaz.
My sami pár kousků doma vlastníme a sbírka se nám stále rozrůstá. Vidět produkty bewooden jste mohli i na fotkách z naší svatby.


Do 3.11.2018 máte s promokódem gabivkuchyni 15% slevu z nákupu.
2. Gin Your Life
Neholdujete alkoholu, ale máte něco na čem si vyloženě pochutnáte? Já to mám takhle s vínem, proseccem a s ginem. Každé ovšem piju k jiné příležitosti. Kombinaci ginu, tonicu a okurky určitě znáte. Víte ale, že se dá tonic pít i se skořicí, badyánem, bobulí jalovce, kakaovými boby nebo se zázvorem? Klárka je majitelkou eshopu, kde si můžete objednat speciální box, který obsahuje nejrůznější značky ginů a toniků včetně ingrediencí pro zpestření, jako je sušené ovoce nebo koření.
3. Ladylab
Pouze vánoční tip pro dámy najdete u holek z ladylab.cz
V nabídce je plno sportovních doplňků, které jsou rozděleny podle jedntlivých kategorií - být fit, vyrýsovat tělo, zbavit se tuku, zdravě jíst, nebo cvičit. Nově si také můžete na jejich webu pustit tréninková videa a nebo si přečíst skvělé rady na blogu. Své objednávky balí do nádherných růžových a voňavých balíčků. 
Mně samotné dělají doplňky doprovody na tréninky.

4. Chaukiss
Krasopsaná a malovaná Chaukiss (čaukys)přáníčka už snad musí znát každý. Fungují od roku 2016 a drží se hesla "dělat radost". Přáníčka nabízí pro příležitosti jako jsou svatba, narozeniny, narození dítěte, promoce, den matek, Valentýn, Velikonoce, Vánoce nebo jen tak pro radost. Pokud máte konkrétní přání koukněte se mimo eshop i na blog, kde najdete kategorii "přání na přání". 
Přesně takového přání jsme využili i my. Letos bohužel netrávíme Vánoce s rodinou, ale sami daleko pod palmami. Proto jako omluvu letos rozdáme vánoční přáníčka (snad nám bude odpuštěno).


Mimo přáníček mají v nabídce i kalendáře, sojové svíčky a plátěné tašky.

5.Blendea
Jak už víte blendea je pro mě srdcová záležitost. Pro ty, kteří ještě neznají její produkty. Mají momentálně ve své nabídce dva - supergreens a superprotein.
Supergreens je směs 4 superpotravin - zeleného ječmenu, chlorely, spiruliny a mladé pšenice. Jedna lžička denně nám může pomoci detoxikovat organismus, zlepšit trávení, posilovat imunitu, dodat energii, 
Superprotein je přírodní rostlinný protein obsahující několik superpotravin jako je hnědá rýže, hrach, maca, lucuma, yacon a MSN.
Je 100% přírodní, bez lepku, bez laktózy, bez sóji, bez chmeie a vhodný pro vegany. 
V naší rodině je blendea už nepostradatelná a pokud chce někomu zaručeně věnovat kousek zdraví s kódem 
IGgabivkuchyni máte 1O% slevu



6. Apartmány AP19
Jedno z kouzelných míst, které jsme navštívili a které si myslíme, že by jste měli navštívit i vy jsou Apartmány AP19. Součástí 7 luxusně zařízených apartmánů je i wellness, kde si můžete odpočinout. Celý článek o našem pobytu si můžete přečíst zde.
Věnujte sobě, rodičům nebo komukoliv poukaz na pobyt v srdci Krušných hor.

7.čas
V neposlední řadě věnujte svým blízkým svůj čas. Buďte nejen o Vánocích více svými přáteli a rodinou. Čas nic nestojí. Buďte laskaví. Buďte s láskou.
Požehnané Vánoce Gábi v kuchyni
Klobouk - Stellia hat 
(bewooden) 

Comments